Select Page

13. novembra obeležujemo mednarodni dan prijaznosti, katerega namen je spodbuditi dobra dela v skupnosti in se osredotočiti na pozitivno moč prijaznosti, ki nas povezuje. Včasih se sploh ne zavedamo, kako pomembno lahko prispevamo k boljšemu počutju ljudi in vzdušju, če nekomu polepšamo dan. Na Srednji šoli Zagorje smo obeležitvi tega dne namenili 23. 12. 2022.

Dijaška skupnost SŠ Zagorje je k sodelovanju spodbudila dijake, razrednike in ostale učitelje. Dijaki so razmišljali, kako bi lahko izkazali prijaznost sošolcem, drugim dijakom, učiteljem in ostalim zaposlenim. Rodilo se je veliko idej in izpeljali so dan, ki nas bo prijazno pospremil v praznične in počitniške dni.

Od izdelovanja voščilnic, barvanja kamenčkov, peke peciva, priprave pogostitve, izmenjave darilc, do skupne telovadbe, poučevanja prve pomoči in priprave ter udeležbe v sobi pobega. Dijaki in učitelji so izvedli res veliko različnih aktivnosti, se nekaj novega naučili, povezali z drugimi dijaki na šoli in se pri tem tudi zabavali.
Na prireditvi s kulturnim programom ni manjkal niti Božiček, s katerim so se dijaki fotografirali.

Dijaška skupnost vsem želi prijetne in vesele praznične dni.

Živa Pirnar, mentorica dijaške skupnosti


Dostopnost