Select Page

Dijaki zaključnih letnikov so danes še zadnjič prestopili šolski prag in prišli po zaslužena spričevala. Kljub temu, da nam zadnja leta nikakor niso bila naklonjena, smo zelo ponosni na vas. Odlično ste se odrezali! Še posebej smo veseli, da se je Merisi Omerhodžić, dijakinji programa zdravstvena nega, uspelo zapisati med najboljše, zlate maturante generacije 2021/2022.

Ravnateljica, Aljaša Urbanija, je nagovor letošnjim maturantom zaključila s temi besedami:

Ko pogledamo vsakega izmed vas, ki odhajate, nas preveva občutek zadovoljstva, ponosa in hvaležnosti, da smo lahko, kot vaši učitelji, bili del te vaše poti.

Prav zato si včasih lastimo to pravico, da vam pravimo, da ste tudi »naši otroci«. Da vas imamo… In kot pravi Pam Brown je imeti otroke tako, kakor da bi sejal seme iz neoznačenega zavojčka. Domnevaš, da boš dobil marjetice, namesto tega pa zrastejo orhideje, vrtnice, slak, sončnice… Toda vse lepe. Zrasli ste v čudovite mlade ljudi, ki jim želimo vse dobro.  Predvsem pa vam želimo poguma, kajti pogumni ljudje zaupajo in verjamejo vase. In ne pozabite, da se vedno zgodi tisto, v kar resnično verjamete.

Zaupajte vase in v vse svoje talente, ki jih imate v sebi!

 

Generacija maturantov

Dostopnost