Select Page

OGLED PREDSTAVE

V torek, 1. 10. 2019 si boste vsi razredniki in spremljevalci ogledali gledališko igro z elementi pantomime in glasbe z naslovom Vrnitev h koreninam. K nam prihajajo zanimivi mladi goste iz Bolivije, in sicer mladinska gledališka skupina Teatro Trono.  Pouk pred ogledom in po ogledu predstave bo potekal po urniku.

Drugo šolsko uro se zberete  v učilnicah po spodnjem razporedu. Spremljevalci bodo zapisali manjkajoče, nato pa boste skupaj z njimi odšli proti športni hali. Predstava se bo začela ob 8.30. Po predstavi, ki bo trajala eno uro, sledi še 15 minutni pogovor s skupino. Konec predstave je ob 10.00. Nato se skupaj s spremljevalcem vrnete v šolo in imate pouk po urniku. Malica bo potekala po šolskem razporedu.

Opis predstave:

Osamljena deklica ima nekaj na svojem hrbtu, nekaj, kar zelo ceni. Deklica išče zdravilo, zdravilo za planet, ki je bolan in na robu smrti. Zato ga nosi izjemno previdno. To iskanje privede deklico do srečanj s temnimi bitji, ki jo preganjajo. Ta bitja želijo prevzeti nadzor nad planetom, da bi še bolj obogateli na račun planeta in zgolj z eno skrbjo za denar. Vendar deklica prelisiči temna bitja in jim uspe pobegniti. Kdo (oz. kaj) ima zdravilo za ozdravitev planeta?

1. A, uč. 1, M. Kolar

1. B, uč. 30, Š. Kološa

1. C, uč. 2, T. Zupanc in B. Lukan

1. D, uč. 25, T. Gosak in A. Naglav

1. E, Učilnica TE, K. Pevec, D. Štrtak

2. A, uč. 15, J. Jelen Jurič

2. B, uč. 16, B. Kričej

2. C, športna hala, A. Borovšak in R. Uranič

2. D športna hala, M. Omahne

2. E, uč. 23, T. Vogel

3. A, uč. 40, Ž. Kramar,

3. B, uč. 41, N. Stražišnik

3. C, uč. 17, K. Tofolini, S. Vozel

4. A, uč 28, B. Klun

4. C, 4. D, uč. 29, V. Macerl

5. C, 5. D, uč. 32, A. Berdelak Potočnik

Dostopnost