Select Page

 

ŽE POZNAŠ DIJASKISVET.SI?

Na novem portalu najdeš vse informacije, ki jih potrebuješ za vpis 2018.

Kaj to pomeni?

Obišči portal DijaskiSvet.si in si najprej oglej seznam vseh fakultet, visokih in višjih šol. Z iskalnikom lahko poiščeš program, ki te najbolj zanima in izpolnjuje vse tvoje zahteve. V edinstvenem iskalniku lahko iščeš študijske programe glede na kraj študija, tip programa, število let študija, področje študija ali pa tip zavoda.

Ko najdeš svoj idealen program, pa si lahko ogledaš podatke o fakultetah, katere programe izvajajo, kaj ponujajo bodočim študentom in najboljše – prebereš si lahko mnenja študentov, ki te fakultete obiskujejo. Kaj je sploh lahko še boljšega kot informacija iz prve roke? 🙂

Na portalu pa najdeš tudi vse informacije, ki jih potrebuješ pri vpisu na fakulteto – pomembni datumi, priprava na maturo, kako izbrati študij glede na svoje interese, kje dobiti informacije o študijskih programih, katere štipendije so ti na voljo.

Poleg vseh teh informacij, pa ti pomagamo, da bo šolsko leto malce lažje. Kako? Na portalu DijaskiSvet.si najdeš tudi zanimive vsebine o učenju (ali veš kako si pripraviti načrt učenja?), ogledaš si lahko intervjuje z ljudmi, ki opravljajo različne poklice ali pa poiščeš privlačne zanimivosti za predah med učenjem.

PS: Ne pozabi nas všečkati tudi na Facebooku, kar lahko narediš tu >>

Dostopnost