Select Page

V petek, 16. 10., je Svetovni dan hrane. Kot vsako leto, bomo tudi letos na ta dan organizirali zajtrk za dijake prvih letnikov. Tokrat bo to tradicionalni slovenski zajtrk, ki  vsebuje maslo, med, marmelado, kruh in mleko. Zajtrk je eden od pomembnejših obrokov, ker dobimo z njim energijo, ki jo potrebujemo za opravljanje dela in učenja. Večinoma ta obrok izpustimo zaradi pomanjkanja časa zjutraj ali zaradi drugih razlogov, kar pa prehranski strokovnjaki kritizirajo.

Dijaki prvih letnikov vseh programov se bodo udeležili zajtrka po naslednjem razporedu:

1. A OB 7.30, SPREMSTVO STANA KOVAČ HACE,

1. D OB 8.00, SPREMSTVO IGOR VOZEL,

1. C OB 8. 30, SPREMSTVO TJAŠA VOGEL,

1. B OB 9.00, SPREMSTVO BERNARDA KRIČEJ,

1. E OB 9.30, SPREMSTVO TJAŠA VOGEL.

Vsem dijakom želimo dober tek .

Za Zdravo šolo: mag. Barbi Vidmar

Dostopnost