Select Page

Ponedeljek pokliče torek, torek povabi sredo, sreda se spogleduje s četrtkom in čaka na petek, potem pa že pride sobota … A, ni vsaka sobota enaka … V soboto, 7. 3. 2014, je bil dan, ki smo ga dijaki 4. A, 4. B, 5. C in 5. D pričakovali kar nekaj časa.

Proti koncu leta 2014 smo se odločili, da bomo šolanje na Srednji šoli Zagorje »okronali« z maturantskim plesom. Izvedbo smo prepustili plesni šoli Pingi in veščim rokam gospoda Rudija Kocbeka, ki nas je vodil po plesnih melodijah in korakih na zelo zabaven in sproščen način. Vsak teden smo pridno vadili plese, se učili petja, imeli veliko dela z izbiro garderobe. A ni nam žal. Doživeli smo nepozaben večer, utrinke z njega bomo za vedno ohranili v spominu, vam pa posredujemo kolaž slik.

Na tem mestu bi se želeli zahvaliti vsem, ki so nam z donacijami pomagali pri lažji izvedbi maturantskega plesa. Še posebej se zahvaljujemo Občini Zagorje ob Savi in županu Matjažu Švaganu, ki nas je razveselil s svojo prisotnostjo na plesu in spodbudnimi besedami, ki nam jih je namenil, Občini Trbovlje in županji Jasni Gabrič ter Občini Hrastnik in županu Miranu Jeriču, saj so pokazali, da naša šola v širši lokalni skupnosti uživa zaupanje. Naša zahvala velja tudi razredničarkam za vso podporo, ki so nam jo dajale.

Maturantski ples je za nami pred nami pa nova življenjska preizkušnja – matura! Zato kličemo, nasvidenje spomini in pozdravljeno učenje!

Poglejte še slike in skrajšan video

dijaki zaključnih letnikov

Dostopnost