Select Page
V zlato knjigo vpisani tudi dijakinji Srednje šole Zagorje
V ponedeljek, 12. 6. 2023, je v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje potekala prireditev vpis v Zlato knjigo za učence in dijake, ki so imeli vsa leta šolanja odličen učni uspeh. Prireditev je potekala pod pokroviteljstvom našega župana, gospoda Matjaža Švagana, ki je nagrajencem podaril simbolično darilo.

V Srednji šoli Zagorje sta bili vsa leta šolanja odlični dijakinji Samanta Balentin, v programu Pomočnik v biotehniki in oskrbi in Lucija Klemen, v programu Zdravstvena nega.

Prireditve so se udeležile tudi  razredničarki Karmen Pevec in Marija Urbančič Suhadolnik ter ravnateljica Aljaša Urbanija.

 

Dijakinja Lucija Klemen je ob tej priložnosti razmišljala: “Pred skoraj štirimi leti se je v mojem življenju začelo pisati novo poglavje, poglavje z naslovom Srednja šola. Nova vrata, novi prijatelji in novo znanje, čas sprememb in izzivov, ki so pestrili dneve. Z veseljem se jih spominjam in hvaležna sem za nove dogodivščine, prijateljstva in spoznanja. Sedaj grem novim izzivom naproti in sledim misli Paula Coelha:  “Zaklad je pot, po kateri hodiš in ne kraj, kamor si namenjen.”

 

Iskrene čestitke obema odličnima dijakinjama.

Ravnateljica Aljaša Urbanija

Dostopnost