Select Page
Marsikateri dijak razmišlja, da bi po končanem šolanju nadaljeval svojo pot v eni izmed držav EU. Ob pomoči gospe Jasmine iz Europe Direct Hrastnik so odkrivali prednosti članstva v EU.
Na delavnicah so dijaki spoznavali cilje trajnostnega razvoja in iskali odgovor, kakšna je lahko njihova vloga pri doseganju teh ciljev (npr. zmanjšanje podnebnih sprememb, skrb za telesno in duševno zdravje, …). Zavod Aspira – sodelovanja, Zavod za trajnostni izziv 21, Mladinski center Zagorje
Za uspešno delo in dobro počutje v razredu so dijaki 1.letnikov imeli delavnico z naslovom Grajenje razredne skupnosti. Z delavnico Spletno nasilje in ustrahovanje Safe.si pa so jim izvajalci želeli predstaviti , da splet sicer povezuje ljudi, vendar pa ob neprimerni uporabi (komunikaciji) neti sovraštvo med ljudmi. Si želimo to?
Dijakom višjih letnikov programa gastronomija in ekonomski tehnik se vedno hitreje približuje »dan D« oz. dan, ko se bodo morali odločiti, kaj bodo počeli v »lajfu«. »Sledite svojim sanjam. Toda na svoji poslovni poti morate reševati probleme drugih«, so si bili enotni Coca-Cola HBC Slovenija in Andreja Holsedl ter Matija Goljar, Tadej Udovič in Nastja Starčič .
Dostopnost