Select Page

V sodelovanju z zavodom Nefiks bo v četrtek, 2. februarja 2017, na Srednji šoli Zagorje potekal Nefiks karierni dan, veliko aktivnosti pa bo potekalo že v sredo, 1. februarja 2017. Glavno sporočilo kariernega dne je, da je študij samo pot do cilja in ne cilj sam po sebi. Šolo bodo v omenjenih dnevih obiskali predstavniki različnih poklicev, potekala bo okrogla miza z delodajalci, svojo karierno pot pa vam bomo predstavili tudi profesorji.

O tem, da je za uspeh potrebno razvijati talente, mlade v skladbi, ki jo je pripravil posebej za ta dan, nagovarja raper Zlatko. Skladbo boste lahko po zvočniku poslušali v četrtek med glavnim odmorom.

V četrtek, 2. februarja 2017, med glavnima odmoroma, bodo na šolskih hodnikih v okviru projekta »Služba, kaj je to?« postavljene tudi stojnice, na katerih vam bodo promotorji delili uporabne pripomočke (fascikel, blok, kuli in letak). Informirali vas bodo o različnih načinih pridobivanja delovnih izkušenj in poskušali odgovoriti na vprašanja glede karierne poti.

Projekt »Služba, kaj je to« se je povezal tudi z Zavodom RS za zaposlovanje in Centrom za poklicno izobraževanje (Moja izbira.si), s katerima je pripravil novo spletno stran za dijake. Koristne karierne nasvete si lahko ogledate na povezavi:

http://www.imamizkusnje.com/dijaki.php

Dostopnost