Select Page

V četrtek, 20. 3. 2014, je na šoli potekalo šolsko matematično tekmovanje Kenguru. Tekmovanja se je udeležilo 91 dijakov od 123 prijavljenih. Bronasto Vegovo priznanje bodo dobili naslednji dijaki in dijakinje:

 

Kategorija B: Haris Hajrić iz 1. A, Nejc Razpotnik in Elvis Kurtić iz 2. A, Medina Okić iz 4. A in Anja Bervar iz 4. B .

Kategorija C: Žan Strnišnik iz 1. D, Špela Zalokar iz 1. C, Grega Milković iz 1. D, Matic Kučević iz 1. C, Sebastjan Cerovšek iz 2. C.

Vsem dobitnikom priznanj čestitamo. Čestitamo pa tudi vsem, ki so se tekmovanja udeležili, saj je pomembno sodelovati in prispevati k popularizaciji matematike.

Na regijsko tekmovanje, ki bo letos potekalo v Srednji šoli za storitvene dejavnosti in logistiko Celje, 2. 4. 2014, bodo šli: Haris Hajrić iz 1. letnika, Nejc Razpotnik iz 2. letnika, Zlata Hajdarević iz 3. letnika in Medina Okić iz 4.letnika.

Za kategorijo C bodo šli na regijsko tekmovanje: Žan Strnišnik in Špela Zalokar za 1. letnik, Sebastjan Cerovšek, Eva Trelec in Žiga Šircelj za 2. letnik.

Želimo jim veliko uspeha!

Aktiv matematikov

 

Dostopnost