Select Page

V ponedeljek, 5. 12. 2016, bo organiziran za dijake naše šole v okviru interesnih dejavnosti v Delavskem domu Zagorje ogled gledališke predstave TAMALA v izvedbi Šentjakobskega gledališča Ljubljana.

Dijaki imate 1., 2. in 3. uro pouk po urniku. Ob 9.40 odidete v Delavski dom Zagorje, kjer počakate pred vhodom profesorje spremljevalce. Dijaki 1. d, 2. d, 4. d in 5. d odidete s profesorji spremljevalci na balkon, ostali se posedete v parterju. Ker je to kulturna prireditev, se je tisti, ki boste oblečeni v trenirke, ne boste mogli udeležiti.

Predstava se začne ob 10.00 in traja do 12.40. Po koncu predstave se dijaki ne vračate več v šolo, ampak odidete vsi domov.

Ker je predstava del obveznih izbirnih vsebin, je udeležba obvezna. V primeru neudeležbe morate dijaki sami poskrbeti za ogled nadomestne gledališke predstave.

Malica bo ta dan hladna. Vsi, ki ste naročeni nanjo, jo prevzamete ob 8.00 v šolskem bistroju. Razredi oziroma skupine, ki začenjate pouk pozneje, lahko malico prevzamete ob 8.40.

Želimo vam veliko smeha in dobre volje ob ogledu predstave!

Spremljevalci:

1.a: Resnik, Stražišnik

1. b: Kološa, Mikelj

1. c: Zupanc, Škornik

1. d: Naglav

1. e: Tofolini, Vogel

2. a: Uranič, Medija

2. b: Jelen Jurič, Vidmar

2. c: S. Vozel, Lukan

2. d: Omahne

2. e: Pevec, Topole

3. a: Urbančič Suhadolnik

3. b: Eberl

4. a: Kovač Hace

4. b: Kričej

4. c: Hamer

4. d: Kolar

5. c: Macerl

5. d: Gosak

Dostopnost