Select Page

V sodelovanju z zavodom Nefiks bo v sredo, 2. marca 2016, na Srednji šoli Zagorje potekal Nefiks karierni dan, veliko aktivnosti pa že poteka in se bodo nadaljevale tudi ostale dni v tem tednu. Glavno sporočilo kariernega dne je, da je študij samo pot do cilja in ne cilj sam po sebi. Šolo bodo v tem tednu obiskali predstavniki različnih poklicev, svojo karierno pot pa vam bomo predstavili tudi profesorji.

O tem, da je za uspeh potrebno razvijati talente, mlade v skladbi, ki jo je pripravil posebej za ta dan, nagovarja raper Zlatko. Skladbo boste lahko po zvočniku poslušali v sredo med glavnim odmorom.

Častni pokrovitelj projekta je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor, ki nas bo v sredo obiskal in dijakom predstavil svojo karierno pot.

Pobudi zavoda Nefiks se je pridružil tudi Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije, ki na ta dan v Kariernih središčih po vsej Sloveniji odpira svoja vrata. Karierno središče na Zavodu za zaposlovanje v Trbovljah v sredo nudi mladim brezplačno svetovanje in predavanje Kako naprej? Več informacij najdete tukaj: http://www.ess.gov.si/obvestila/obvestilo/prihodnjo-sredo-karierni-dan-za-mlade-po-vsej-sloveniji.

Dostopnost