Select Page
SLAVNOSTNA PODELITEV SPRIČEVAL ZAKLJUČNIM LETNIKOM NPI IN SPI

V sredo, 19. 6. 2024, so za uspešno opravljen zaključni izpit prejeli spričevala zaključni letniki programov pomočnik v biotehniki in oskrbi, trgovec ter gastronomske in hotelske storitve.

Na zaključnem izpitu so bili tokrat dijaki zelo uspešni, saj je od 20 prijavljenih dijakov kar 18 dijakov uspešno zaključilo izobraževanje. Poleg tega so ena dijakinja in dva dijaka prejeli spričevalo s pohvalo za odličen uspeh na zaključnem izpitu. To so Tjaša Jereb, David Bukovšek in Urh Maks Bec.

Iskrene čestitke vsem trem.

Slavnostno podelitev spričeval je spremljal program, ki so ga izvedle dijakinje 1.b razreda, pod mentorstvom prof. Urške Kuhar. Za popestritev pa je z glasbenima točkama poskrbel še dijak iz 1.a na saksofonu.

Za dijake teh letnikov se je tako zaključilo neko obdobje v življenju, ki se ga bodo verjetno spominjali tudi kasneje. Z nekaterimi od njih se bomo še srečevali v šoli, saj so se vpisali v nadaljevalna programa na naši šoli. Vsem skupaj pa želimo veliko uspehov še naprej in srečno na njihovi življenjski poti.

V vzpodbudo pa še ta misel:

Vsako jutro, ko se zbudimo, imamo pred sabo 24 popolnoma novih ur življenja. Kako dragoceno darilo!

 

Tjaša Vogel, tajnica ŠK za ZI

Dostopnost